tankar

i dag var en sådan morgon då tusen tankar for genom huvudet på väg till "jobbet". Det började med glädje och lycka vilket spann vidare i kläder, kroppsideal, politisk korrekthet, att min pappa använder uttrycket "pk", makt, indivduell makt, medias makt, förnekelse av makt, musik, framtiden, fotboll, vad jag vill i livet, att jag är bra, att det känns jävligt grymt att inte känna sig sämre än någon annan, självkritik, självkänsla, självförtroende och en himla massa annat bra jag hoppas få tillbaka inspirationen till att utveckla mer här på bloggen. Nu är det dessvärre istället dags för morgonmöte. Hoppas på en mer insiktsfull diskussion här idag. Tack o hej!

Läs förresten ;)
Långstidsprognoser bygger på statistik och Elever vill förändra bilden av Bergsjön

...

ba så ni vet så håller jag just nu på och filar på en riktigt grym liten artikel. minsann! hehe... typ grym ;)

i'm the official algblomningsbevakare!

alrighty... känns sådär ;) haha. ska iaf hålla koll på den där rapporten under tiden jag e här. Ligga på o greja. Kanske blir först med en nyhet, Yey!

jaja, nu ska jag känna efter lite till sen tänker jag banne mig dra! tack o hej

okej...

...gubben har svarat. Jag har koll på läget. Klockan är elva minuter över fyra. Det känns som att jag borde redovisa mitt dagverke, men till vilken nytta. Gaah! Förstår inte riktigt hur saker går till här. Jag vill skriva! Roliga saker. Kanke inte ska bli nyhetsreporter ändå. Man kan ju faktiskt inte styra så mycket över vad man ska skriva om. Det finns ju mer upphetsande saker än algblomning. Eller? Fast jag har ju inte skrivit om det. Så det spelar väl ändå ingen roll. Det e fyrtiofem minuter kvar till hemdags. Om jag har gissat till mig rätt. Och om jag redovisar mitt dagsverke nu, vad gör jag sen? Ber att få gå hem? Det känns ju bara väldigt misslyckat. Och lite fånigt. Stannar hellre tiden ut. Men det känns ju också knäppt. Åååh, jag hatar att bli ignorerad.
Handling nu./

tutututututut

ooh, en upptagetton, vilket framsteg!

...

snubben svarar fortfarande inte, och jag har fortfarande inte något annat att göra. Praktik suger... just nu... Två timmar kvar till jag blir utsläppt. Då ska jag o M ut och flanera på stan.

och så vill jag ha en Macbook. NU!

praktiktristess

sitter här på gp och har inget att göra. =( So much for practice liksom... Började på en grej om algblomning men kunde inte komma med nåt nytt så det sket sig. Nu sitter jag o försöker ringa en snubbe för att fråga om när en forskningsrapport om detta kommer. Så att GP kan hålla koll på den. Men snubben vill inte svara. Snubben e seg. Så, kontentan, don't expect to see me in tha newspaper tomorrow... Jaja, det är ju fler dagar som tur är. Nu ska jag ringa snubben igen.

Norrköping

Sällan har jag känt en sådan kärlek till Norrköping. Närmare bestämt aldrig tidigare. Har inte ens besökt staden. Ändå älskar jag Norrköping just nu. Eller, låt mig erkänna att Norrköping egentligen står för någonting annat. Något vi alla kan relatera till. De där åren då vi var unga, fria och oslagbara. Då nätterna var längre än dagarna och vi levde på stadens dansgolv. Då vännerna var allt vi levde för och vi var alla sådär lyckligt olyckliga. Då vi byggde stan. Då vi tyckte att vi var de viktigaste personerna som vandrade på denna jord. Det var på Håkans tid. Innan alla blev ihop. Innan alla flyttade in i fina lägenheter och köpte soffor. Innan vi alla började stressa med våra liv.  Innan vi började leva i framtiden. Och det är där Norrköping kommer in i bilden. Fast jag kan inte visa. För videon finns inte. Men det finns en annan video. Och om ni tittar riktigt noga så kan man faktiskt se oss. Eller i alla fall F. Och hon är vi. Nu och alltid. NORRKÖPING!



"I hope you all free where ever you might be, we all part of the history of Norrköping"

senaste nytt från JMG

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=347969

back in business

Kort summering av läget:

  • Uppsatsen är klar. Och den blev nog banne mig nog både snygg och bra!
  • Barcelona var grymt!!! Den staden är banne mig både snygg och bra!
  • Jag ska inte jobba på en tidning i sommar, jag ska jobba på ett försäkringsbolag. Mindre snyggt och bra, men nu vet jag iaf!
Tänkte undvika att skriva alltför mycket här och nu för jag orkar inte och borde styra upp lite annat istället. Men jag lägger ut nåra bilder iaf:

1. 2.
3. 4. 5.

1. Sofia vaknar upp på en tältsäng i ett duschrum efter en natt på ett extremt lyhört hostal. Damn you britboys!
2. Brains for sale! Om du nångång känner att du behöver en ny så vet jag var man kan få tag i en...
3. Sofia och Mikkel är snygga vid Barcelona hamn.
4. Sofia äter en chokladgofra med stil.
5. Efter extremt mycket letande och stora ansträngningar var tillslut the mission completed! Jag fann Sephora!

Stay tuned for more updates!

det finns absolut ingen tid

därför händer inget här och därför hör jag inte av mig, 2 dagar kvar till projektarbetet skall vara klart och sen far vi till barcelona.

godnatt

off to skane...

nu ska vi roadtrippa med åke. Hela vägen till utlandet (tja, skåne tillhör väl danmark??). Jag ska hänga med mina coolingar F och C och ha det så grymt som bara vi kan. På söndag bär det av till simris för att leka vuxen och hälsa på "svärföräldrarna".

Och den här låten för helt enkelt representera helgen:



och vi gör helt enkelt det vi alltid gör...

vårtjut...



Soffan (obs! det är bara JAG som får kalla mig själv det...) diggar låten i Saab-reklamen. Passar bra så här i vår- och uppsatstider. This one's for you classmates! :)

recept sökes

kommer verkligen inte på vad jag ska laga för mat imorgon. Så om någon har nåt härligt tips på en riktigt god middag och efterrätt så let me know!!!
Jag har en idé, men har inte riktigt bestämt mig för om det duger eller inte... så här ser det ut iaf:

192853-15
(bild: tasteline)
Fylld kycklingfilé med ädelostsås, rätt gott tror jag... men vi får la se...

Funderar på vaniljglass med varma hjortron till efterätt. Också ruskigt gott, men det känns lite höstigt.

Jaja, nu får det vara nog med mat/hemmafrublogg.

Ikväll har jag kollat på
Turtles. Mhmm, Turtles! Övervuxna sköldpaddor med bandanas och ninjaambitioner. Och inte den något mer sofisitikerade versionen med riktiga skådespelare, oh nej, utan den animerade versionen. Det, mina vänner, är vad som kallas kärlek. Eller ren idioti... ibland är det svårt att förstå skillnaden... :P

godnatt

metod...

... är temat för dagen. Jag skriver projekarbete medan Mikkel städar. Bra fördelning. Jämställt ;) Lyssnar på the knife.

Igår tittade vi på An Inconvenient Truth och blev förskräckta över vart världen är på väg. Idag tänker vi på att byta ut lamporna och att återvinna mer.

Imorgon kommer familjen på middag. Då ska här vara shining and sparkling.

Yey!


tråkigt

idag har jag varit inne hela dan. sånt gillar inte jag. men jag har verkligen inte haft någon anledning att gå ut. och jag har haft stor anledning att stanna inne. funderar lite på att gå ut och ta lite luft bara... här händer det ju ändå inget. och ensam e jag också...

unwise...

..är att ignorera högen på räkningar som skriker på att betalas. jag vill helt enkelt inte tackla min ekonomi. jag lever nöjt i förnekelse.

"i've got a plan, a plan to get us out of here"

idag spelar shout out louds på sticky. jag kommer inte att vara där. istället får jag stanna hemma och lyssna på deras nya skiva och njuta av gamla favoriter som den här:



"i really like it now"


drömmar drömmar drömmar

i natt drömde jag att jag fick ett sex veckors sommarvik på TT. känns som att detta är något som spökar rejält i mitt huvud. men lite konstigt, för jag har inte ens sökt sommarvik på TT. men jag e inte den som e den...

blir man utmanad så blir man...

har än en gån blivit utmanad av kaRinrosa

Klädsel: svart skjortklänning, svart linne
Frisyr: nyklippt variant med mer lugg och en liten klämma därbak med håret i
Låt: första som jag kommer på och som jag gillar: the fray "how to save a life"
Tv: greys grey greys... men jag kollar ju eg inte så mkt på tv...fast det e ju på tv:n...
Vill ha: en grym kondition och en jävligt fit kropp ;)
Senaste person som sov i din säng: jag o mikkel
Såg dig gråta: mikkel
Fick dig att börja skratta: mikkel
Gick på bio med: mikkel :P
Du gick på stan med: mikkel (hehe)
Skickade ett e-mail till dig: student.se
Har du någonsin sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det: JA
Bråkat med ditt husdjur: nej
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: nej, fast när jag drömde att jag hade fått sommarvik på gp kändes det verkligen verkligen som att det var på riktigt.... det var riktigt jobbigt att vakna...
Vad är du mest rädd för: att jag lurar mig själv
Vill du gifta dig: ja, fast mest för festens skull, gillar sånt
Vem hatar du verkligen: oj.. vem... fan, banne mig ingen just nu, tror nog att de flesta människor ändå inte menar nåt ont... innerst inne
Kör du bil: ja
Har du ett jobb: ja, tre just nu faktiskt...
Gillar du att ha folk omkring dig: väldigt mycket, tycker det e tråkigt att va ensam, oftast
Är du ett hälsofreak: haha, from time to time kanske man kan säga, ska iaf springa fem km imon
Är du ensam nu: i rummet ja, fast mikkel e i lägenheten
Typ av musik: ingen, tyst tyst tyst
Parfym: j'adore
Månad: favorit eller? augusti tror jag jag har svarat tidigare så jag står fast vid det, annars e det maj nu
Mat: indiskt... gärna chicken tikka
Dricka: pepsi max eller leffe
Godis: det varierar väldigt mycket, men oftast choklad.
Djur: hund, en dag ska jag också ha en sam