å så blev allting så himla bra igen

- Har jag inte sagt att dit du går följer jag med, sa jag.
- Jo, det har du sagt, sa Jonatan, och då lät han rätt så glad.
- För jag vill vara med dig, sa jag, om det också är i ett avgrundsrike i underjorden.

...

Och fastän ingen av dem kunde höra ett ord, talade de med varann. Om sådant som måste sägas innan det var försent. Om hur bra det var att älska någon så att man inte behövde vara rädd ens för det svåraste, det talade de om fast ingen av dem hörde ett enda ord.


192853-90

ensam

Jag är helt ensam på redaktionen. Fatta vad läskigt!!! Tänk om det händer nåt liksom. Jag har ju världens jäkla ansvar. Händer det nåt i Halland nu är det på mitt - och mitt allena - ansvar att meddela allänheten.

Hur ska det gå???
 


Tycker förresten att man inte får gå in och läsa här utan att ge ett avtryck. Så det så...

Jag känner mig så eeeeeensaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!

=)

a dreamer...


Although you think I cope 
my head is filled with hope
of some place other than here 

Although you think I smile
inside all the while
I'm wondering about my destiny 

I'm thinking about
all the things
I'd like to do in my life

I'm a dreamer 
a distant dreamer 
dreaming for hope from today 

Even when you see me frown
my heart won't let me down
because I know there's better things to come

And when life gets tough
I feel I've had enough
I hold on to a distant star

I'm thinking about
all the things
I'd like to do in my life 

I'm a dreamer
A distant dreamer 
dreaming for hope from today



jag skulle andas i det tomrum som blev över

Vi satt vid vår eld och såg skymningen falla över De Uråldriga Bergens berg och De Uråldriga Flodernas flod. Jag var trött, och jag tänkte att längre och svårare dag har jag då aldrig levt mig igenom. Från gryningen till skymningen hade det inte varit annat än blod och skräck och död. Det finns äventyr som inte borde få finnas, hade Jonatan sagt en gång, och såna hade vi haft mer än nog av den här dagen.

...

Jag frågade Jonatan, varför han måste ge sej ut på nånting som var så farligt. Han kunde ju lika gärna sitta hemma vid elden i Ryttargården och ha det bra. Men då sa Jonatan att det fanns saker som man måste göra, även om det var farligt.
- Varför då, undrade jag.
- Annars är man ingen människa utan bara en liten lort, sa Jonatan.

...



Göteborg

... om jag kollar vilka youtube-videos jag har lagt upp den senaste tiden så skulle man kunna inbilla sig att jag diggar Göteborgsscenen...

Men det är nog bara inbillning...

=)

när jag blir för full för att sjunga

"jag tänkte sjunga nåt för dig igen 
och när jag blir för full för att sjunga 
kan vi promenera hem 
i gbg-regn"

ÄLSKAR!!!!!

Jag vet inte vem jag är - men jag vet att jag är din



besvikelsen sviker aldrig


okej, såhär var det

under olyckliga omständigheter visade det sig under gårdagen att praktikanten och nyhetschefen hade missförstått varandra gällande kommande sommarvikariat. Praktikanten hävdade att hon tydligt flaggat för att hon gärna jobbade i Halmstad i sommar, men om ett jobb dök upp i Göteborg skulle hon ta det. Nyhetschefen hävdade bestämt att en överenskommelse hade upprättats kring att praktikanten skulle jobba i Halmstad i sommar. Olustig känslor uppstod kring händelsen och praktikanten upptog allvarliga förhandlingar med Halmstad och Göteborg. Förhandlingarna avslutades med att besked måste ges på måndag till alla parter. Göteborg ger besked till praktikanten, praktikanten ger besked till Halmstad.

Problemet ligger nu i att Göteborg kommer ge praktikanten max 5 veckor, medan Halmstad är betydligt mer generösa och erbjuder hela tio veckor. Dilemma dilemma.

Nu kära vänner och okända bloggläsare, vill jag ha ert råd kring ovanstående dilemma. Fem veckor på hemmaplan alternativt tio veckor på bortaplan med allt vad det innebär med 3 timmars pendling per dag för 1800 kr i månaden alternativt dubbel hyra??? What to do????

Mitt förslag är att jag tar fem veckor i Göteborg. Och med det sagt vill jag också påpeka att jag inte ens blivit erbjuden jobb i Göteborg än.

-------------------------------------------------------------------------

i går såg vi Timo tillsammans med symfoniorkestern på konserthuset. Det var mäktigt. Riktigt mäktigt. Och en underbar blandning av folk - unga och gamla - tillsammans på rockkonsert. Jag är ju integrationsfrälst just nu. Yeah!

Och dagen bjuder på träff med en liten valp. Och sen middag med ordning & reda-chicksen!!

lagt sig

nu har paniken lagt sig... det ordnade sig okej ändå... nu får jag bara härda ut en helg till. ska berätta vad det handlar om - eftersom ni är så förbannat nyfikna - men först... ska jag lägga mig och sova.

Ikväll... TIMO!

aaaaaaaahhhh

jag har hamnat i skiten. jävla jobb, jävla sommar, jävla halmstad... men det värsta utav allt just nu är att jag måste vänta typ en kvart innan jag har en chans att dämpa ångesten.

jag kan inte skriva om vad det är eftersom jag är mitt uppe i det just nu. förhoppningsvis kan jag distansiera mig om en halvtimma typ.

nu ska jag försöka samla mig istället.

på återseende

inget kan förändra VAAR VIIIIIIII ÄÄÄR!!!!!!!!!

nej jag hanterar inte den här dagen särskilt bra. nu MÅSTE jag gå ut och ta tillvara på solen, havet och ljuset. Och bildbevis kommer senare. Annars måste jag lägga upp en ocensurerad nakenbild på mig själv. Och det vill jag varken utsätta mig själv eller er för.

flyga drake

image92 (adlibris.se)

jag har precis läst ut Flyga Drake och förstått varför integration är så jäkla viktigt. Vi behöver fler fler fler sådana böcker. Böcker som får oss att förstå varandra.

Läs!

gaaah

nu ska jag upp o jobba.... det e ju helt galet... hur ska det här gå egentligen????

today is a good day...

Nej, jag fick inte jobbet på P3 Nyheter... Men, och det mina vänner är ett stort jävla fett MEN!...
...när jag frågade vad jag föll på och fick följande svar:

- Anledningen till att vi inte har hört av oss förrän nu är för att du hängde med jävligt länge. Och de som vi valde ut till intervju var några få väldigt duktiga av jävligt många. Och de som fick jobben hade helt enkelt mer erfarenhet av att sända/vara reporter än du. Men du gjorde en jättebra intervju. Och (och här kommer ett jävligt viktigt och) jag (läs NOGA nu!) behåller gärna ditt namn! Och (och här kommer ett till jävligt viktigt och) du bor i Göteborg va?

- Jajajaaaa!?

- Jag tycker du ska ringa xxx på P3 i Göteborg, jag tror fortfarande han behöver folk till i sommar. Och säg att du har varit på intervju hos mig och att jag har sagt att du skulle ringa.

... så kändes det plötsligt inte så tungt längre.

Och med det är det ju på långa vägar inte klart med jobb i Göteborg någonstans, men jag hade ju fan inte kunnat få ett bättre nej. Och det, nöjer jag mig fan så bra med!

Jag tror banne mig att jag e gladare över det här än vad jag tror jag hade vart om jag fick jobbet. That's a god's little trick...

Å vad som mer gör mig glad är att jag kommer åka ner till Fritten snart. :D För min pojkvän har en bil.



Almedal - Och alla platserna 

(Ytterligare en anledning att älska Göteborg... lyssna bara på fågelkvittret i början och förställ er antingen en jävligt tidig sommarmorgon på Vasagatan eller en sommarkväll vid sex-tiden då det e helt tyst och lungt eftersom alla e hemma och käkar middag eller laddar inför kvällen.)

live on air

Det här var Hallandsekot med Sofia

We look so good together...

ligger i sängen o lyssnar på håkan. det är en bakissöndag. huvudet är tugnt som cement.  och det är bara att inse att vi har blivit för gamla för att förnya oss. det enda vi vill är att köra på vinnande koncept. det är den enda förklaringen jag har till att vi återigen hamnade på sticky.

och sticky är sig likt.

fast folk ramlar inte lika intensivt längre. det är nästan så att det har blivit ett generationsbyte.

"du vill bränna ner stockholm..."

den här helgen har jag insett att göteborg är staden jag vill bo i. jag diggar göteborg. stockholm är för stort, för ytligt. trodde aldrig jag skulle säga så, men det verkar faktiskt som att jag har växt upp en smula. igen. ytterligare ett steg närmre det riktiga livet.

och det enda jag saknar nu är ett jobb och att mina hjärtan flyttar hit.

och till mitt F-hjärta vill jag tillägna den här låten...



därför att man förstår så mycket när man lyssnar på texten. och videon får mig att inse att gothenburg är världens finaste stad - bara man låter den vara det.

och till mina andra hjärtan (främst T-hjärtat och SL-hjärtat) ger jag den här:



"We look so good together"

Puss

lika göteborgsk som håkan... minst

jaa, är man inte en riktig göteborgare om man helt plötsligt kommer på att man saknar spårvagnar så vet jag inte vad. Iofs vet jag heller inte varför jag skulle betvivla att jag var en riktig göteborgare, men det slog mig liksom bara så plötsligt...

image88

I Halmstad finns det inga spårvagnar... Å man kan säkert fortsätta i stil med... Göteborg är bättre... Jag saknar Göteborg... Jag längtar hem... liksom... Om man e på det humöret alltså.

Jag sitter å lyssnar på Verkligheten i P3:s reportage om Londonsvennarna. Det är typ tredje gången jag lyssnar på det, men jag kommer aldrig längre än till hälften. Men vad som är roligt är att det fortfarande samma puckon som bor runt Edgware Road.

"Nää ja vet inte... Engelsmän verkar inte ha så mycket att ge liksom... Fast jag känner ju liksom inte alla, men... Nä de verkar liksom inte vara så himla roliga..."

Men vafan, varför vill man flytta till London om man ändå bara vill hänga på Svenska Kyrkan, svenska puben och handla i svenska butiken. Vilka jävlar trångsynta människor. Nej, jag fattade inte då och fattar inte nu heller...



Dagens fråga: Är det okej att Håkan Hellström kallade P3 Populärs Hanna Fahl för madmoiselle och sedan fröken...? Jag som tror mig förstå Håkan tror att det handlar om ett försök att verka poetisk, men det låter ju ändå nedlåtande...

...

nu kan jag blogga igen... bara därför orkar jag inte.